Fedezzük fel ismét Magyarországot!

Kedves látogató!

Üdvözöljük ITTHON, Magyarországon. E weblap elsődleges célja Magyarország bemutatása a környező országok turistáinak, elsősorban a szlovák, cseh és lengyel vendégeknek. Menetközben kiderült, van igény a magyar vendégek részéről is, ezért úgy döntöttünk, hogy elkészítjük a magyar verziót is.
Ezért arra kérjük minden látogatónkat, hogy ha van ötletük miként tegyük népszerűbbé Magyarországot a külföldiek szemében, ne habozzanak, írjanak nekünk. Aki meg csak nyaralni szeretne, tessék parancsolni, lehet válogatni az ajánlatok között.

A 2011-es év újdonsága. Minden szállás mellett található egy Ajánlatkérés ikon, amira ha rákattint akkor a rendszer eltárolja az adott szállást, majd a végén csak egyszer kell kitölteni az adatokat. Küldéskor az összes ön által kiválasztott szállásnak elküldjük a szállás igényét, így önnek sokkal kevesebbet kell a szálláskereséssel foglalkoznia.

Hirdetési lehetőségek:

Ha meg szeretne jelenni a weboldalunkon, kérem olvassa el hirdetési ajánlatunkat.

Természetesen városoknak, régióknak, különböző nonprofit társaságokank ingyenes megjelenést biztosítunk, kérem lépjenek kapcsolatbavelünk.

Ha tud valami érdekes rendezvényről, programról, érdekességről amelyet érdemesnak tart hogy itt megjelenjen, ÍRJON nekünk.